Toimitusehdot

Lue nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita kaupasta. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi.

1. Tietoja meistä

Nimi: Landola T:mi Erkki Noromies
Y-tunnus: 2785627-1
Osoite: Voudintie 23, 68630 Pietarsaari
Puhelinnumero: +358 44 978 2391
Sähköpostiosoite: landola@landola.fi

Tilinumero: FI 53 5567 0720 1294 63
BIC: OKOYFIHH

2. Palvelun saatavuus

Kauppamme toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti.

3. Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla kaupasta vahvistat, että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa.

4. Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun vahvistat tilauksesi verkkokaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla (5. Maksutavat).

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteen hinta kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.

Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

5. Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla tavoilla: PayPal.

6. Kuluttajan palautusoikeus

 1. Mikäli ostat kuluttajana, on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi tuotteen. Ennen palautusta sinun tulee ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tarvittavat ohjeet palautuksen suorittamiseen.
 2. Mikäli haluat varmistaa, että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen.
 3. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske tuotteita, jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu.

7. Tuotteiden toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli toimituksessa on viivästystä, pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

8. Tuotteiden hinta

 1. Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
 2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin tuotteen osalta ilmoitettu.
 3. Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja ellei niin ole erikseen jonkin tuotteen kohdalla ilmoitettu.
 4. Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7.1. kohdassa mainittua virhettä.

9. Vastuumme

 1. Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
 2. Mikäli jokin tuotteista ei vastaisi 8.1. kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
 3. Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
 4. Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista, jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

10. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.