Landola yrityksenä

Filosofia

Materiaaleilla on väliä

Me Landolalla uskomme, että luonnon tuottamat materiaalit, ovat lahjoja, joita tulee käyttää kunnioittavasti ja huolellisesti. Suojelemme ympäristöä käyttämällä uusiutuvaa suomalaista puuta ja tuottamalla pitkäikäisiä tuotteita. Emme tingi laadusta. Innovatiivinen ThermoTonewood®-prosessi takaa Landola-kitaroille entistäkin paremman kestävyyden ja pidemmän käyttöiän. Prosessi ei sisällä kemikaaleja tai lisäaineita. Prosessi on täysin luonnollinen. Tavoittelemme täydellisyyttä kehittämällä toimintatapojamme jatkuvasti.

Jatkuva oppiminen

Henkilöstön koulutus on tärkeä investointi. Toimimme yhteistyössä Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen kanssa. Oppilaitoksen kitaranrakennusyksikkö ja Landola jakavat keskenään tietämystä ja työmenetelmiä luoden hienon symbioosin kokemuksen ja innovoinnin välille.

Laadunvalvonta ja -varmistus

Landola-kitaroiden tärkein materiaali (selkä, sivut ja kaula) on Flamed Thermo Nordic-koivu. Etuosat on valmistettu pääasiassa kiinteästä Thermo Engelmann-kuusesta. Kullekin instrumentille tehdään monta laadunvalvontatarkistusta rakennuksen aikana. Tämä takaa, että lopputuote täyttää lopulliset odotukset kauniista ulkonäöstä, hyvästä soinnista ja soitettavuudesta.

Parempi intonaatio

Kitaristit ovat kautta aikain taistelleet intonaatio- ja viritysongelmien kanssa. Landolan taitavien kitaristien avulla olemme vähentäneet näitä ongelmia merkittävästi. Satulan ja tallan sijoittelulla, kielien korkeuden ja paksuuden sekä kaulan säädön avulla, voidaan tuottaa tarkkoja säveliä ja makeita sointuja koko otelaudan pituudelta.